Verkoopmedewerker Keuken EMTÉ 's Hertogenbosch

Functie

Werken bij 'gewoon' de lekkerste supermarkt van Nederland?

De keuken is het hart van onze nieuwe EMTÉ formule,  je brengt de beleving over op klanten door middel van geur en smaak. Dit doe je bijvoorbeeld door het toppen van pizza's, verse yoghurts met toppings uit te schenken, verse noten te branden of droge worst / tapas te serveren. Je laat de klanten zien hoe je bepaalde producten kunt bereiden én thuis verder kunt finetunen. Daarnaast is het assortiment kazen uitgebreid met nog meer binnenlandse en buitenlandse kazen. 

Als verkoopmedewerker op de afdeling Keuken ben je verantwoordelijk voor een royale en indrukwekkende presentatie van onze keuken en kaaswaren midden in de supermarkt. Je werkt met een zeer ruim en onderscheidend assortiment, onder andere met seizoensproducten. Klanten vakbekwaam adviseren en hen producten laten proeven behoren tot het takenpakket. Je draagt bij aan een goed gevulde en ordelijke winkel.

Enkele taken in deze functie zijn:
- Klanten actief benaderen om informatie te verstrekken over recepten, producten en bereidingswijze 
- Vragen beantwoorden van klanten 
- Wekelijks nieuwe producten / recepten bereiden
- Het (aan)vullen van diverse artikelen waarbij je rekening houdt met de gestelde regels en richtlijnen
- Het afvoeren van restvoorraden naar het magazijn en deze op een ordelijke en overzichtelijke wijze opslaan
- Opruimen en uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden op jouw afdeling

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een MBO diploma minimaal niveau 3 richting commercie / detailhandel. Je hebt minimaal twee jaar relevante ervaring met het bereiden van voedsel. Je bent flexibel inzetbaar en bereid om ook zaterdagen en zondagen te werken. Het betreft een parttime functie voor 24 uur per week.

Om deze functie goed uit te kunnen oefenen is het belangrijk dat je:

  • klanten centraal stelt
  • een proactieve houding hebt naar klanten toe
  • graag het hart van de winkel wilt zijn waarbij geur, kleur en smaak bij elkaar komen
  • het een uitdaging vindt om elke dag heerlijke gerechtjes samen te stellen
  • werkplezier en kennis uitstraalt
  • passie voor lekker eten hebt
  • jezelf en je collega’s elke dag wilt laten verbeteren
  • flexibel inzetbaar bent én snel kunt schakelen

Indien je geïnteresseerd bent, ontvangen wij graag je CV en een gerichte motivatiebrief voor deze functie. 

Contactinformatie

Solliciteren kan gemakkelijk via de sollicitatiebutton. Vragen, suggesties of tips zijn natuurlijk altijd welkom. Schroom daarom dan ook niet om contact op te nemen met jouw Recruiter Anke Anemaet, bereikbaar op telefoonnummer 0413-370929.

Bedrijfsinformatie

EMTÉ wilt de lekkerste supermarkt van Nederland worden. Bijvoorbeeld door klanten te inspireren met unieke, authentieke en goede producten met een verhaal.

Klantvriendelijkheid en kwaliteit vinden we belangrijk. En dat wordt gewaardeerd: we hebben in de loop der jaren verschillende prijzen in de wacht gesleept. Recent zijn we nog verkozen tot supermarkt met de Beste Slagerij, Beste Vleeswarenafdeling en Beste Kaasafdeling van Nederland! Kom jij ook werken bij gewoon de lekkerste supermarkt van Nederland?

Wij raadplegen het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel, deze integriteitscontrole is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Per 1 juli jl. heeft Sligro Food Group haar EMTÉ supermarkten verkocht aan Jumbo en Coop. De EMTÉ winkels zullen gefaseerd omgebouwd worden tot een supermarkt van Jumbo of Coop. Indien de supermarkt waar jij voor solliciteert tijdens de sollicitatieprocedure wordt omgebouwd, dan zal de sollicitatieprocedure worden voortgezet door Jumbo of Coop (afhankelijk van de ombouw). Tot de ombouw van de supermarkt behandelt Sligro Food Group jouw sollicitatie.  
 
Door te solliciteren op een positie bij EMTÉ supermarkten, ga je er mee akkoord dat jouw sollicitatie tot de ombouw in behandeling wordt genomen door Sligro Food Group en na de ombouw wordt overgedragen aan Jumbo of Coop. Uiteraard kun je je sollicitatie op ieder moment intrekken.

Jouw recruiter

Anke Anemaet

Top ↑