Vakantiebaan

Op zoek naar vakantiewerk tijdens de zomer van 2019? Kom werken bij Sligro Food Group!

Heb jij zin om lekker wat bij te verdienen tijdens de zomermaanden van 2019 om extra leuke dingen te kunnen doen met vrienden of bijvoorbeeld een mooie vakantie bij elkaar te sparen? Dan kan je bij Sligro aan de slag. Je kan veel uren maken en je leert hoe het is om in een groot bedrijf te werken. Afhankelijk van je vakantiejob kan je ervaring opdoen in de logistiek, de groothandel of op het hoofdkantoor.

We kunnen jouw hulp goed gebruiken in één van onze Sligro Zelfbedieningsvestigingen, één van onze logistieke locaties of op het hoofdkantoor in Veghel. Bekijk hier de vakantiewerkvacatures.

Wil jij tijdens de zomer bij Sligro Food Group werken? En breng je een vriend(in), studiegenoot, sportmaatje mee die ook vakantiewerk komt doen, dan verdienen jullie allebei eenmalig €50 extra!

Tintelcard cadeau
Iedereen die bij Sligro Food Group vakantiewerk komt doen, ongeacht hoe lang, ontvangt binnen 4 weken na de startdatum een Tintelcard thuis gestuurd. De Tintelcard is een voucher ter waarde van €25 die je in de Tintelingenwebshop kunt besteden aan meer dan 1000 cadeaus en cadeaukaarten. Denk bijvoorbeeld aan een Bol.com cadeaukaart of een product van Rituals, MyJewellery of Philips. Of je kiest voor (korting op) een dagje uit!

 

Wil je nog meer beeld en gevoel krijgen hoe het is om bij Sligro Food Group te werken? Neem dan een kijkje op onze Werken bij Sligro Food Group Instagram.

 

Informatie en spelregels vakantiewerk 2019

• Je kunt bij ons vakantiewerk doen in de periode van 1 mei t/m 30 september

• Om vakantiewerk bij Sligro Food Group te kunnen doen moet je minimaal 16 jaar oud zijn

• Je kan maximaal 36 uur per week werken. Minder kan ook maar over het algemeen zoeken we collega’s voor de vakantiemaanden die veel uren kunnen maken

• Iedereen die vakantiewerk komt doen ontvangt een Tintelcard t.w.v. €25

• Wanneer je iemand mee brengt die ook vakantiewerk bij ons komt doen, ontvangen jullie allebei eenmalig €50 extra! Voorwaarde is dat jullie allebei vakantiewerk komen doen bij Sligro Food Group

• Vakantiehulpkrachten worden betaald conform de GIL CAO, functiegroep 1. Hieronder vind je een overzicht van de bruto bedragen, de rechterkolom is inclusief vakantiegeld (8%) en snipperuren (9,58%). We betalen ‘inclusief’ uit. Er is geen sprake van een reiskostenvergoeding

 

 

 

 

Top ↑